27 de nov. 2008

As time goes by...


El passat 9 de Setembre, amb motiu del 40è aniversari de la revista Shonen Jump, Dragon Ball i el seu successor generacional més influenciat per aquesta, One Piece, van re-animar-se en dues OVA's de mitja hora de duració.

Lluny d'entrar a discutir la qualitat que se li pugui atribuïr a Doragon Bōru Ossu! Kaette kita Son Gokū to Nakama-tachi!! (que així és com es titula la nova OVA de Dragon Ball... i els japs ho diuen sense agafar aire), aquest nou capítol s'inicia amb una reconstrucció des de zero del clàssic opening de Dragon Ball Z: Cha-la Head-cha-la.

Què voleu que us digui... A mi només de sentir aquests compassos m'envaiex la nostàlgia, com aquell As Time Goes By que sonava al Rick's Café Americain estovava tot un Bogart.

Play it again, Sam... (busqueu les 7 diferències):


2 comentaris:

Ryu_gon ha dit...

Ja l'he pogut veure i...bastant decepcionant. Sobretot perquè l'OVA està composta de clitxés facilots i molt poqueta substància.

Tot i així, he de reconèixer que la reforma del Chala-Head-Chala em va fer posar la pell de gallina.

Vagi bé!

sesi ha dit...

A mi no em va desagradar doncs. És una parodia feta des de dins sobre l'estil seriós que s'estilava a la major part de Bola de Drac Z, tenint com a amenaça un malo malísimo l'únic error del qual va ser arribar massa tard (per què cal recordar que el dolent de turn sempre era el més fort del moment).

Per substància sempre ens quedarà Un Futur Diferent. De moment aquest regal de la Shonen l'accepto de bon grat (no com aquella insultant 100 anys després).