14 d’abr. 2009

Smith & Wesson


Des del nou SESISTUDIO entenc més bé El Caminante, de Jiro Taniguchi. Avui, un estol d'orenetes s'han dedicat a sobrevolar la piscina del jardí, baixant en picat una rere l'altra per capbussar-se per beure aigua. Una d'elles ha caçat al vol una papallona, i se n'ha anat a degustar-la al cablejat de l'enllumenat. En una distracció li ha caigut la presa de dins del bec, i sense vacilar s'ha deixat caure en picat per recuperar-la abans que toqués terra. Les orenetes aletejen de dia, i els rat-penats aviat ho faran de nit. La primavera ja ha arribat. I aviat, l'estiu.

Temps ha, mentre em documentava per dibuixar fidedignament armes de foc per una pàgina, vaig topar-me amb una arma de canó llarg de la firma Smith & Wesson (la preferida de sir Clint). Se'm va acudir que estaria bé dibuixar una història utilitzant aquest títol. Així va néixer Smith & Wesson. La història es centraria en un franctirador (Wesson) i la seva arma, que ell anomena Smith. Per reforçar la relació de simbiosi entre tirador i arma se'm va acudir privar-lo de mira telescòpica, i que utilitzés un revòlver de canó surrealistament llarg, a ull nu.

Ara, amb la meva "maduresa" actual, m'he decidit a dibuixar-la. Vet aquí el disseny definitiu d'en Wesson (clicar per engrandir):


Espero tenir prou temps i paciència per dibuixar alguna cosa amb cara i ulls... I que algú la vulgui llegir!

3 comentaris:

Ubeinn ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Roger Vilaseca ha dit...

Bé bé! Així m'agrada! Ja era hora que el SesiStudio comencés a donar fruits!

El disseny del personatge m'agrada, a veure com te'n surts amb l'Smith! Vull que sigui més guapo que les pipes del Trigun!

Ubeinn ha dit...

He fet una falta d'ortografia molt estúpida al meu comentari -_-

La cosa venia a dir que si fas un comic amb un protagonista amb un revòlver gegant i que s'assembla a Revolver Ocelot, ja tens un lector fidel.