15 d’abr. 2009

L'evolució lògica


Coincidint amb l'estrena a les nostres terres de la oblidable Dragon Ball: Evolution , i com al seu dia es va fer amb el Dr. Slump, la serie torna a veure la llum en terres nipones en el que han anomenat Dragon Ball Kai. Redibuixada, sense capítols vulgarment dits "de relleno" i en HD, se'ns torna a explicar la història de Gokuh i companyia. Això sí, només abarca l'antiga saga Z, i resumeix els capítols anteriors en 2 minuts èpics del primer capítol d'aquest refrito, capaços de provocar epilèpsia a més d'un per la cadència de les imatges (reposició? Dubto que al país nipó existeixi un kanji per aquesta idea...).

Us deixo amb l'enganxós opening de la joguineta (informació per cortesia de Mr. Baba):



Doooookkan! Doooookkan! Zuuuuuiteeeeeeruuu! (bis)

5 comentaris:

Ubeinn ha dit...

Vist el primer episodi, no és per res, però s'ho podrien haver estalviat... molt pressupost gastat en el opening i el ending a full animation, i animació chustera a la resta...

sesi ha dit...

La veritat és que sí... és més un treball d'edició i remasterització que res més ara per ara. És curiós, veient simultàniament la original i aquesta en finestres de youtube, aquesta es va avançant en el temps a aquella. Això sí, com em toquin els capítols en què en Cor Petit entrena en Son Gohan amb l'excusa que son "de relleno" ens les tindrem... ¬¬

Ryu_gon ha dit...

Pufff, quina presa de pèl més gran. L'únic que val la pena és l'opening, perquè de la resta jo no n'havia notat cap canvi significatiu quan ho vaig veure.

PD: L'entrenament d'en Son Gohan és vital!

Vagi bé!

El Miope Muñoz ha dit...

Un altre exemple més d'on NO t'has de gastar la pasta ( o si): en els putus openings. La resta és merda de la grossa, pitjor que la original, més avorrida.

Com fer un remake d'una cosa que era una sequel·la? O sigui quin és el context d'ara? No ho entenc.

Ubeinn ha dit...

És tot plegat bastant absurd, si. Passa que com que a USA els va arribar Bola de Drac fa poc i a partir de Z, sense la original, suposo que allà vendrà com a xurros.