3 de gen. 2011

Cosa promesa, cosa permesa

Allò promès és deute. O "cosa promesa, cosa permesa". Per tant, espero que em permeteu penjar en aquest abandonat i humil racó les cosetes que vaig dir que aniria penjant (sóc un home lent, però de paraula)... Espero que en siguin moltes més.


SPACE MONKEY

7 comentaris:

El Miope Muñoz ha dit...

Bieeeeeeeeeeeeeen!

Ubeinn ha dit...

Sesi, campió! No saps com me n'alegro de sentir quelcom de tu! Com et proven els teus nous estudis? Pel vist, sembla que més que bé!

Filmaholics ha dit...

Alefuckinluya xD

sesi ha dit...

Marc! Bé, mestre bé. Alliberant la creativitat retinguda als ronyons que començava a fer-me destrosses... XDD I espero seguir-la alliberant aquesta segona part de curs ^^ I tú què? Pel que he vist pel teu bloc estès fent coses IMPORTANTS, no? On et fiques?

Ubeinn ha dit...

Doncs no creguis que faig gran cosa IMPORTANT, estic acabant la carrera i fent les pràctiques a El Mundo. Vaig pensar, per una entrevista guapa que em concedeixen, la penjo al blog. Un dia d'aquests que rondis per Barna quedem i t'ho explico sobre un café (o una nintendo DS amb el Bomberman).

sesi ha dit...

XDDDD Tiooo, no em parlis de DS que l'altre dia vaig redescobrir la GBColor al garatge i m'ha reentrat mono de pokémon! XD I he descobert que hi ha una reedició de plata i or x la ds... I un pokémon nou! XDD Ai, el nadal... =_=

Ahem... Ens devem el cafè. Rondo cada matí per barna a partir de dilluns. Si tens un moment a mitja tarda o a l'hora de dinar, està fet. Si no, buscarem algun raconet en festiu. See ya, mestre!

Ubeinn ha dit...

Sesi, fes-me un e-mail a ubeinn(arroba)gmail(punt)com i parlem d'aquest cafè (o dinaret) que ens hem de fer.